Miresevini tek Biocheck DC

Biocheck DC eshte themeluar ne Mars 1999 nga Administratori aktual dhe nje kontributore tjeter(shtetas grek).

Periudha e aktivitetit prej rreth 17 vitesh eshte karakterizuar nga nje zhvillim i shpejte dhe nje drejtim brilant ne fushen analitike mjekesore si ne drejtim te rritjes se saktesise, ashtu edhe ne ate te nivelit profesional, nepermjet kualifikimit te vazhdueshem te personelit te saj te larte dhe te mesem,si dhe me vendosjen e aparateve te reja dhe sistemeve te menaxhimit dhe kontrollit te cilesise.

Biocheck DC afron per gjithe publikun e gjere dhe cilindo qe kerkon sherbimet e analizave te sakta dhe korrekte, me pajisje dhe teknologji nga prodhuesit lider ne fushen e analitikes laboratorike humane ne bote.