lajme

Sistem automatik per identifikimin dhe antibogramen model VITEK

Untitled

Aparati bakterologjik unikal Vitek 2  per identifikimin dhe antibiogramen automatike me nje saktesi 99,5 % te mbi 400 bakterieve te ndryshme si burim semundjesh, te prodhuesit leadership ne bote per 20 vjet rresht me 42 % te tregut global Biomerieux France.