Sistem Automatik Imunologjie model Mini VIDAS

Imunoanalizator model mini-VIDAS

BIOMERIEUX-FRANCE

Besueshmeria dhe konsumi

 1. Minividas eshte nje version kompakt i sistemit vidas.
 2. Sistemi automatik eshte i besueshem dhe ekonomik.
 3. Teknologjia ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) .
 4. Pa mbetje.
 5. Rikalibrim cdo 14 dite.
 6. Dy sektore secili me nga 6 teste.
 7. Secili sektor funksionon i pamvarur nga njeri – tjetri.
 8. Kohezgjatja e nje analize eshte nga 40-80 minuta.
 9. Shtimi i analizave te reja.
 10. Kompjuter,ekran,tastjere,printer i integruar.
 11. Numri i testeve 80 teste.
 12. Paketimi i testeve 30 ose 60.

Specifikimet Teknike

 1. Pesha :              40 kg.
 2. Tensioni :           100-240 VAC.
 3. Rryma :              1.5-0.8A.
 4. Frekuenca :        50-60Hz.
 5. Fuqia :                150 Watt.